Odžaci: Radni sastanak sa predstavnikom Кancelarije za javna ulaganja RS

U Кabinetu predsednika opštine Odžaci održan je radni sastanak sa predstavnikom Кancelarije za javna ulaganja Republike Srbije Nikolom Stamenkovićem. Sastanku su prisustvovali predsednik opštine Odžaci mr Latinka Vasiljković, zamenik predsednika opštine Miroslav Кondić, rukovodilac Odeljenja za investicije i javne nabavke Jasmina Gojić, Marko Perišić, kao i direktori javnih ustanova i to: direktorka Centra za socijalni rad Gordana Lukić, direktorka osnovne škole ″Branko Radičević″ Odžaci Danijela Ćulibrk, direktor Doma zdravlja Odžaci Steva Panić i direktorka Narodne biblioteke ″Branko Radičević″ Odžaci  Biljana Zlatković. Sastanku su još prisustvovali i predstavnici projektantskih kuća koji izrađuju projektno – tehničku dokumentaciju za pomenute ustanove.

Tema sastanka bilo je trenutno stanje i razmatranje dinamike sprovođenja svih procedura za uspešan završetak i realizaciju delegiranih projekata prema Кancelariji za javna ulaganja.

Izvor i foto: odzaci.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar