Novi šalter lokalne poreske administracije u Somboru počinje sa radom u ponedeljak

Gradska uprava grada Sombora u okviru Gradskog uslužnog centra (prijemna kancelarija i pisarnica), šalter 2. i 3., vrši prijem podnetih prijava, zahteva, žalbi i drugih podnesaka, kao i izdavanja poreskih uverenja iz nadležnosti Odeljenja lokalne poreske administracije. Počev od ponedeljka, 17. decembra 2018. godine, na istim šalterima dežuraće i službeno lice Odeljenja lokalne poreske administracije koje će u toku radnog vremena pružati sve potrebne informacije poreskim obveznicima.

Na ovaj način biće omogućeno da građani, na jednom mestu, u okviru šaltera 2. i 3. Gradskog uslužnog centra u zgradi Županije, brže i lakše dobiju sve potrebne informacije i ostvare svoja prava iz nadležnosti Lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Sombora.
 
Ovako organizovan način rada je samo jedan u nizu koraka koje Gradska uprava grada Sombora preduzima u  cilju unapređenja primene principa dobre uprave na lokalnom nivou – efikasnost i dostupnost usluga lokalne samouprave.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar