Nastup TO Apatin na Sajmu turizma u Beogradu već daje rezultate

Na Sajmu turizma održanom u Beogradu u periodu od 23. do 26. februara, Turistička organizacija opštine Apatin, zajedno sa Banjom Junaković i Javnim preduzećem za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin, imala je, kako saznajemo izuzetno uspešan nastup.

 


U delu Turističkih organizacija Vojvodine, na zajedničkom štandu sa njima predstavila se i Turistička organizacija grada Sombora. Danijel Ajduk, vd direktora TO Apatin, ističe kako je prezadovoljan sa saradnjom koju su ostvarili sa Somborcima i kako planiraju zajedničke programe u budućnosti.
Sa njima su tokom sva četiri dana trajanja sajma bili i predstavnici Edukativnog kampa ,,Zov prirode'', a koji iz godine u godinu postaje sve traženiji kamp u turističkoj ponudi opštine Apatin.

-Po prvi put otkako postoji Regata Reka, a koja broji između 70 i 100 malih plovila, učesnici iste će čak dva dana ostati u našem gradu. Sem toga, sa Telekomom Srbija uspeli smo ugovoriti da će upravo u Apatinu organizovati Tim bulding ture za svoje radnike, a kojih će biti po nekoliko stotina. Takođe, jedno udruženje biciklista već u aprilu dolazi kod nas na dva dana kako bi se upoznali sa našim prirodnim lepotama i preporučili nas dalje. Čak su ponudili i da nam besplatno urade mapiranje biciklističkih staza Apatina na GPS-u. Njih uvek ima od 80 do 100, a u planu im je da dođu još dva puta tokom leta. Bila je tu i jedna bugarska turistička organizacija koja je izrazila želju da turističku ponudu opštine Apatin uvrsti u svoj program, ističe Ajduk, ne sakrivajući zadovoljstvo uspešnim nastupom na ovom sajmu i dodaje kako će se to uskoro pokazati kroz značajan porast broja turista u našoj opštini.

   


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar