Lokalnim samoupravama 17 miliona za projekte razvoja saobraćaja i putne infrastrukture, među njima Kula i Odžaci

Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj je u tekućoj godini dodelio podsticajna sredstva u ukupnom iznosu od 17 miliona dinara za razvoj saobraćaja i putne infrastrukture na teritoriji AP Vojvodine. Pokrajinski sekretar, Nenad Grbić, uručio je juče ugovore predstavnicima trinaest lokalnih samouprava sa teritorije Vojvodine.

Sredstva su dodeljena Sremskoj Mitrovici, Novoj Crnji, Šidu, Bačkom Petrovcu, Pećincima, Sremskim Кarlovcima, Beočinu, Irigu, Odžacima, Кuli, Senti, Novom Кneževcu i Bečeju.
 
Bespovratna sredstva namenjena su za podsticanje izgradnje saobraćajne signalizacije i postavljanje tehničkih sredstava za usporavanje saobraćaja u zonama škola i zonama usporenog saobraćaja, potom za postavljanje brzinskih displeja u naseljenim mestima i opremanje raskrsnica i pešačkih prelaza u naseljenim mestima svetlosnom saobraćajnom signalizacijom.  

Izvor i foto: vojvodina.gov.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar