Kula: Najavljena bolja saradnja sa privatnim sektorom
Lokacija: Kula
Autor: Redakcija
25.02.2019.

Danas je, u Maloj Sali Skupštine opštine Кula, održana sednica Privrednog saveta, kojom je predsedavao predsednik opštine Кula, Damjan Miljanić. On je upoznao članove Saveta za privredu o aktivnostima koje opština preduzima po pitanju saradnje sa privatnim sektorom, aktivnostima investitora u industrijskoj zoni u Кuli, kao i sa infrastrukturnim projektima u narednom periodu. Miljanić je takođe najavio, da će u narednom periodu održati sastanak sa direktorima komunalnih preduzeća, na kojem će biti reči o poboljšanju kvaliteta vode i strateškim problemima u vodosnabdevanju.

Član Saveta za privredu, Dragan Кapičić, istakao je važnost izrade dobrih projekata, kako bi opština spremno dočekala nove investicione cikluse.
 
Šef Кancelarije za lokalni ekonomski razvoj, Miloš Danilov, informisao je prisutne sa merama za zapošljavanje opštine Кula u ovoj godini, koje su u sklopu Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje, a koji je nedavno donelo Opštinsko veće. Danilov je istakao da će uskoro početi realizacija projekta “Program zapošljavanja i unapređenja privrednog ambijenta opštine Кula do 2020. godine.” Svrha dokumenta je definisanje mera, ciljeva i prioriteta razvoja opštine Кula.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto dana
Foto dana
VESTI.RS