Kanađani prvi put u poseti Apatinskoj pivari

Apatinsku pivaru po prvi put posetili su Nj.E. Filip Pinington, ambasador Kanade u Republici Srbiji i članovi delegacije Kanadsko - srpske privredne komore


Budući da Apatinska pivara od 2012. godine posluje u okviru pivarske kompanije Molson Coors, vodeće globalne pivarske kompanije sa sedištem u Severnoj Americi, ambasador je izrazio želju da obiđe postrojenja, upozna se sa tradicijom proizvodnje piva u Apatinu, koja datira još od 1756. godine, kao i degustira poznate brendove Apatinske pivare, što su mu domaćini i omogućili. 

Radivojević i Pinington


- Drago mi je što sam danas imao priliku da prvi put posetim Apatinsku pivaru i veliko hvala domaćinima na srdačnoj dobrodošlici. Pored obilaska fabrike, imao sam priliku da probam i Jelen pivo, Staropramen i Blue Moon – izjavio je Pinington.


Apatinska pivara lider je u proizvodnji piva u Srbiji, sa operativnim proizvodnim kapacitetom od 4.000.000 hl godišnje i oko 750 zaposlenih. 


- Apatinska pivara je odličan primer kompanije koja posluje u okviru globalne korporacije Molson Coors i zahvaljujući kombinovanju zajedničkog znanja i tradicije konstantno unapređujemo svoje poslovanje, ali ujedno i doprinosimo razvoju domaće privrede. Pivara je danas moderna i uspešna kompanija, kao i jedan od najznačajnijih izvoznika u Srbiji – izjavio je Dragan Radivojević, generalni direktor Apatinske pivare.

Pinington i Radivojević, uručenje poklona


Prilikom obilaska fabrike, gostima je predstavljen celokupni proces proizvodnje Jelen piva, kao i na koji način se neguje i unapređuje njegov kvalitet, kao glavni prioritet Pivare. Najmodernija mehanizacija i  automatizacija garantuju da svako Jelen Pivo koje napusti fabriku bude podjednako perfektno, baš prema ukusu potrošača. Savremenost, postojanost i kvalitet u proizvodnji ogledaju se i u korišćenju vrhunske opreme. Osim toga, stroga kontrola kvaliteta zastupljena je u svim sferama – od nabavke sirovina, pa sve do trenutka kada Jelen Pivo napusti fabriku.

Predstavljanje rada pivare

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar