lokacija: Kula
objavljeno: 06.03.2019.

Inicijativa opštine Kula za povećanje zaposlenosti: Sajam zapošljavanja Кorporacije Lear

Ekonomija

Opština Кula organizovala je Sajam zapošljavanja Кorporacije Lear, koji će se u subotu, 9. marta, održati u Maloj sali Skupštine opštine Кula, Lenjinova 11, sa početkom u 10 sati.

Кako u ovom trenutku kompanija Lear traži operatere u proizvodnji, čije će zaduženje biti izrada električnih kablovskih snopova, na sajmu će detaljnije biti predstavljena upravo ova pozicija, ali i ceo proizvodni pogon u Novom Sadu, kao i uslovi za zapošljavanje, uslovi rada, te sistem plata i benificija. Zainteresovani će imati priliku i da pričaju sa predstavnicima kompanije, da im predaju svoje radne biografije, dok će opština u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, čak pomoći nezaposlenima u pisanju radnih biografija, ukoliko ih nemaju.
 
Lear korporacija vodeći je globalni proizvođač automobilskih sedišta i električnih sistema i važan dobavljač velikih svetskih proizvođača automobila – do čijih proizvodnih traka delovi iz novosadskog pogona moraju biti isporučeni u tačno određeno vreme – kompaniji je izuzetno važno da pronađe dobre radnike, kojima će ponuditi dobre uslove za rad.
 
Zaposlenima nudi posao u novom i savremenom pogonu, obezbeđen prevoz do posla, mogućnost napredovanja unutar kompanije, kao i zarade i bonuse u skladu sa rezultatima rada.
 
Sa proizvodnjom u Novom Sadu Lear je započeo u aprilu 2016, a već u novembru iste godine i u novoj proizvodnoj hali koja se, zajedno sa kancelarijama i skladištima, prostire na 29.000 kvadratnih metara u novosadskoj Radnoj zoni Sever IV. Trenutno zapošljavaju 3500 radnika, mahom radnika u proizvodnji, mašinskih tehničara, tehničara elektronike i inženjera.

Izvor i foto: kula.rs
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Somborska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati 29. marta u zgradi Sportskog centra...

Tim za implementaciju „Akcionog plana za uključivanje građana u proces donošenja odluka o trošenju sredstava prikupljenih na osnovu...

Održana je deveta sednica Saveta za zapošljavanje grada Sombora. Prisutni članovi saveta, Sava Dojić, gradski većnik za oblast finansija...

Saradnja Nacionalne službe za zapošljavanje i opštine Apatin na izuzetno je visokom nivou. S tim u vezi, danas...

Obveznici koji vode poslovne knjige dužni su da do 31. marta 2019. godine podnesu poresku prijavu na porez...

Opština Odžaci i Nacionalna služba za zapošljavanje organizovali su sastanak u višenamenskoj sali Sportskog centra na kojem su...