Grad Sombor dobio sredstva za rekonstrukciju uslužnog centra

U ime grada Sombora gradonačelnica Dušanka Golubović je potpisala ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave za uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta.

Sombor je jedan od sedam gradova koji su dobili odobrenje za realizaciju ovog projekta. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je dodelilo sredstva u iznosu od 7.000.000,00 dinara, a grad Sombor sufinansira 10% u iznosu od 700.000,00 dinara.
 
Ovim projektom će se olakšati i pojednostaviti procedure za građane tako što će se poslovi koje obavlja jedan ili više različitih organa objediniti. Na jednom mestu će stranka moći da obavi administrativne postupke iz domena građanskih stanja, zaštite životne sredine, urbanizma i imovinsko-pravnih poslova, društvenih delatnosti, lokalnog ekonomskog razvoja, ruralnog razvoja, komunalno stambenih poslova, saobraćaja i lokalne poreske administracije. Sredstva su namenjena za rekonstrukciju postojeće sale uslužnog centra i obuku zaposlenih.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar