Britanska kompanija ponudila investicione projekte
06.04.2016.

Predstavnici britanske kompanije International Water Solutions Ltd d.o.o. (ćerka firma istoimene kompanije iz Ujedinjenog kraljevstva) predstavili su gradonačelniku Sombora Saši Todoroviću i drugim čelnicima opština Zapadnobačkog upravnog okruga, nekoliko investicionih projekata koji bi doprineli razvoju privrede i kvalitetu života i zaštiti životne sredine na lokalnom nivou. 

Projekti su različiti i odnose se na investicije u oblasti poljoprivrede i vodoprivrede. U oblasti poljoprivrede predstavljen je projekat izgradnje živinskih farmi, a u oblasti vodoprivrede izgradnja i opremanje fabrika vode, te izgradnja postrojenja za proizvodnju sredstva za dezinfekciju vode.

Gradonačelnik Sombora Saša Todorović je kazao da je lokalna samouprava spremna na saradnju i poštovanje zakonskih rokova u pogledu ishodovanja građevinske dokumentacije.

Domaćin sastanka bio je Zoran Bulatović, predsednik Upravnog odbora Regionalne privredne komore Sombor.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar