300 miliona dinara za nova radna mesta i kupovinu opreme
Lokacija: Srbija i svet
08.05.2019.

Novi Sad, 7. maj - Pokrajinska vlada je danas dala saglasnost za realizaciju dve konkursne linije Razvojne agencije AP Vojvodine u ukupnoj vrednosti od 300 miliona dinara za otvaranje novih radnih mesta i za kupovinu opreme za privredna društva

 
Bespovratna sredstva u iznosu od 150 miliona dinara obezbeđena su za otvaranje 290 novih radnih mesta u 14 preduzeća. Za investicione projekte u lokalnim samoupravama 3. kategorije razvijenosti sredstva je dobilo šest preduzeća, a u lokalnim samoupravama 1. i 2. kategorije osam preduzeća.   
 
Za kupovinu opreme ukupno 150 miliona dinara dobilo je 26 privrednih društava, čija je delatnost od značaja za privredni, poljoprivredni i ruralni razvoj AP Vojvodine. 
 
Pokrajinska vlada je u protekle dve godine, preko Razvojne agencije Vojvodine, plasirala preko milijardu dinara za otvaranje radnih mesta i nabavku opreme. Time su otvorena 1802 nova radna mesta, a 42 preduzeća su kupila opremu za svoje poslovanje.
 
 
Izvor foto: vojvodina.gov.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar