Recite DA manjoj rati keš kredita
Lokacija: Srbija i svet
13.05.2019.

Crédit Agricole Srbija je u novoj kampanji pripremila jedinstvenu ponudu keš kredita za refinansiranje bez troškova odobravanja, održavanja i prevremene otplate uz nominalnu kamatnu stopu od 7,95% godišnje.  

U želji da svojim klijentima omogući da kažu „DA“ važnim stvarima na vreme i ne propuste pravi trenutak za ostvarenje svojih planova, Crédit Agricole Srbija pripremila je kredit za refinansiranje koji, osim veoma atraktivne nominalne kamatne stope već od 7,95% godišnje, maksimalog iznosa do 3.000.000 dinara i rokom otplate do 84 meseca, sa sobom nosi i niz dodatnih pogodnosti. 
 
Novim klijentima koji prenesu zaradu Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, 
održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu potpunu ili delimičnu otplatu kredita. 
Osim atraktivnih uslova i mogućnosti da dobiju dodatnu sumu gotovog novca, 
klijenti koji se odluče za ovaj kredit, kao još jednu od pogodnosti, dobijaju i besplatno osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nezgode i gubitka zaposlenja. 
 
Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za gotovinski kredit od 3.000.000 dinara na period otplate od 84 meseca, 
mesečna rata kredita bi iznosila 46.683,95 dinara. 
Nominalna kamatna stopa iznosi 7,95% godišnje, dok je efektivna kamatna stopa 8,45% godišnje.
 
Za više informacija:
Raško Tomašević
Sanja Švonja
064/ 83 63 365
 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar