Zimska služba spremno dočekala snežne padavine

Iako je ova zima bila prilično blaga, noć iza nas, obeležile su snežne padavine, koje su se nastavile i u jutarnjim časovima. Kako bi omogućile neometano funkcionisanje saobraćaja, te osigurale bezbednost tokom vožnje, dežurne ekipe Zimske službe JKP „Zelenilo“ Sombor, vršile su posipanje soli na ulicama prvog i drugog prioriteta, čime je obuhvaćeno preko 80 ulica. 

Uprkos činjenicama da je kalendarski zima završena, kao i to da je cela zemlja u vanrednom stanju, nadležne u ovom preduzeću sneg nije “iznenadio”  , a pojačan intenzitet radnih obaveza zbog dezinfekcije javnih i radnih površina, nije ih usporio, već su spremno dočekali ovakve vremenske uslove, zbog čega su mogli blagovremeno da reaguju i osiguraju bezbednost na putevima.
U koordinaciji sa Gradskim štabom za vanredne situacije, radnici ovog komunalnog preduzeća nastaviće sa svakodnevnim tretiranjem dezinfekcionim sredstvom, kako bi i ulice i gradski objekti bili uredno i temeljno dezinfikovani.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar