lokacija: Apatin
objavljeno: 12.06.2017.
Autor: Jelena

Žigić i Bošnjak najbolji policajci u Apatinu

Društvo

U Plavoj sali SO Apatin održan je prijem za najbolje policajce Policijske stanice u Apatinu.
Ovo je izuzetno značajno odlikovanje za svakog pripadnika PS iz naše opštine, a dodeljuje se svake godine povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije RS.

Srećko Vejin, načelnik Policijske stanice u Apatinu, istakao je kako je i ove godine bilo izuzetno teško odabrati dva najbolja policajca u našoj opštini, jer su gotovo svi zaposleni maksimalno savesni i na visini zadatka.
Sem toga, Vejin se zahvalio lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoći i dobroj saradnji i izrazio nadu da će se takva praksa nastaviti i u budućnosti.


Ove godine za najbolje policajce PS u Apatinu proglašeni su Željko Žigić, zamenik komandira PS Apatin - policijska ispostava Apatin, i Aleksandar Bošnjak, policijski službenik Odeljenja saobraćajne policije.

Nagrade, u vidu satova, uručio im je predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić i naglasio kako je dobra saradnja između Opštinske uprave i policije nešto što se podrazumeva, jer je bezbednost građana na prvom mestu.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Predlogom zakona o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije, a koji treba uskoro da...

Radnici Odeljenja javne rasvete JKP „Zelenilo“ Sombor priveli su kraju  novogodišnje kićenje grada, nakon što su prethodno okitili...

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samopravu, podsećanja radi, odobrio je projekat Lokalnoj akcionoj grupi...

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom i deset godina postojanja Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom, u Palati Srbije...

Udruženje italijanskih industrijalaca u Srbiji "Konfindustrija" (Confindustria Serbia) obeležilo je  pet godina postojanja i, tim povodom, nagradilo kompanije,...

Novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, koji se sprovodi četiri meseca, za rezultat ima 7.847 hitnih mera...