Zbog održavanja Somborskog kotlića biće zatvorene pojedine ulice

Zbog održavanja tradicionalne manifestacije Somborski kotlić na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, za saobraćaj će, kako kažu u JKP Parking servis, u subotu, 22. juna biti zatvoren deo Ulice Trg Svetog Trojstva (između ulica Zmaj Jovina i Laze Kostića) u periodu od 14 časova do 2 časa iza ponoći. U istom terminu biće zatvoren i deo Ulice Trg Cara Lazara (od Trga Svetog Trojstva do raskrsnice sa Njegoševom ulicom) kao i Pariska ulica od raskrsnice sa vencom Vojvode Stepe Stepanovića.

U Ulici Laze Kostića (parking mesta uz Trg Svetog Trojstva) i na Trgu Cara Lazara od Tehničke škole do Trga Cara Lazara (sa obe strane) u subotu, 22. juna neće biti moguće parkiranje već od ranog jutra.   

Iz JKP Parking servis Sombor mole građane da poštuju režim odvijanja saobraćaja i parkiranja. Sva vozila koja se budu zatekla na navedenim lokacijama, u terminu nakon zatvaranja, kažu, biće uklonjena Paukom.  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar