Zbog lošeg vremena Fijakerijada u Apatinu odložena za 8. jun

Smotra jahača, fijakera i zaprega pod nazivom Apatin 2019. koja je planirana za sutra odložena je zbog lošeg vremena te će se održati naredne subote, 8. juna, na terenima kod stadiona OFK Mladost.  

Program smotre ostaje isti, a ljubitelji konjičkog sporta imaće priliku da uživaju u defileu fijakera i zaprega, ali i u veštinama jahača u vožnji jednoprega i dvoprega kroz čunjeve. Publika će uživati i u bogatom kulturno-umetničkom programu. Nastupiće KUD Carza iz Apatina, tamburaški sastav Đuvegije iz Sombora i bend Banda drvena.  

Gledaoci će program pratiri sa parkinga unutar stadiona, koji je od defilea odvojen prozirnom ogradom, a na raspolaganju će im biti hladovina šatora i mobilijar za sedenje, kao i osvežavajući napici.  

Tokom manifestacije, na apatinskoj Marini, koja se nalazi u neposrednoj blizini održavanja smotre, biće organizovane i panoramske vožnje brodićem Apatinka, a mesta se mogu rezervisati putem telefona 025/515-0068.  

 

 

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar