Završeno spoljašnje uređenje apatinskih jaslica

Kao što je već poznato, prve apatinske jaslice su izgrađene tokom 2018. godine i počele su sa radom u septembru iste godine. Odmah nakon toga pristupilo se izradi projekta za eksterijer i uređenju dvorišta.

- Uređenje eksterijera apatinskih jaslica privedeno je kraju. Ovim smo dobili još jedno lepo i moderno dečije igralište. Postavljene su velike sprave za igranje, takođe i tartan podloge, jer je bezbednost dece na prvom mestu. Osim navedenog, posejana je trava i posađeno zelenilo, sve ono što je bilo eophodno da bi ovaj prostor bio kompletan i da bi ovaj deo grada bio prijatan za naše sugrađane i sve one koji prolaze ovuda, pre svega roditelji koji dovode decu u vrtić i jaslice, rekla je za 025info web portal Dubravka Korać, zamenica predsednika opštine Apatin.
 
Prema rečima Koraćeve, vrednost kompletnog uređenja spoljašnjosti jaslica iznosila je oko 2,5 miliona dinara.
 
 
Od Biljane Mandić, direktorke PU ,,Pčelica'' saznajemo da su deca oduševljena novim kutkom koji im je na raspolaganju.
 
- Zahvaljujući opštini Apatin, našem osnivaču, dobili smo prekrasan mobilijar, a koji se estetski i funkcionalno sasvim uklapa u zgradu jaslica i ceo prostor koji imamo u ovako velikoj površini. Ovih dana, pošto je posejana trava, deca se ne igraju ovde, te bih apelovala i na sve druge naše sugrađane da se strpe, kako bi izgled našeg dvorišta bio onakav kakav naša deca zaslužuju. Apelujem prvenstveno na roditelje da daju svojoj deci primer o načinu na koji se čuva ono što je naše, što je ovako lepo i što treba i generacijama posle nas da koristi, rekla je Mandićeva.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar