Završena trodnevna obuka za biznis plan i osnivanje firme

Somborski omladinski Boom i Somborski eduaktivni centar zajednički realizuju projekat Mlad se promeni (za) posao pokreni u okviru kojeg je u periodu od 14-16. oktobra grupa od 15 mladih sa teritorije Zapadnobačkog okruga putem trodnevne obuke održane u Gerontološkom centru u Somboru imala priliku da stekne znanja i veštine iz oblasti kreiranja biznis plana, kao i o načinima pokretanja sopstvenog biznisa (agencije, firme, preduzetničke radnje, socijalnog preduzeća i sl.)

Stručnim timom za obuku koordinisao je Goran Radisavljević iz Timočkog omladinskog centra, omladinski radnik i stručnjak za marketing i omladinsko preduzatništvo. Projekat Mlad se promeni, (za) posao pokreni! – osnaživanje mladih Zapadnobačkog okruga za preduzetništvo i aktivno traženje posla realizuje udruženje Somborski omladinski Boom u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar