Započeli radovi na uklanjanju divlje deponije sa područja SRP Gornje Podunavlje

Član Gradskog veća za oblast poljoprivrede Darko Radulović i zaposleni u Odeljenju za poljoprivredu Gradske uprave grada Sombora, obišli su radove na uklanjanju divlje deponije koja se nalazi između Bačkog Monoštora i Bezdana, a u okviru Specijalnog rezervata prirode „Gornje podunavlje“. Radovi se izvode po planu, uz stručan nadzor, a rok za izvršenje je 31.10.2018. godine.

Na poslovima uklanjanja divlje deponije angažovano je JKP „Čistoća“ Sombor. Troškove uklanjanja divlje deponije snosi Grad Sombor, u udelu od 70%, i po osnovu ugovora o sufinansiranju Autonomna pokrajina Vojvodina, u udelu od 30%.
 
Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine opominje da je bacanje smeća na poljoprivredno zemljište kažnjivo i najavljuje pojačanu kontrolu celokupnog atara.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar