Zakazana trinaesta sednica SO Kula

Predsednik Skupštine opštine Kula Velibor Milojičić zakazao je trinaestu sednicu lokalnog parlamenta, a prvu nakon vanrednog stanja, za utorak, 9. jun, sa početkom u 10 časova. Pred odbornicima će se naći osam tačaka dnevnog reda. Prva je razmatranje Izveštaja o radu Štaba za vanredne situacije opštine Kula pre i u vreme vanrednog stanja, a zatim će odbornici razmotriti predloge Odluka o: umanjenju vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini opštine Kula, pokretanju postupka za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine i o raspisivanju javnog oglasa za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine opštine Kula, usvajanju godišnjeg likvidacionog izveštaja JP „Zavod za izgradnju“ Kula – u likvidaciji i predlog Odluke o usvajanju finansijskog izveštaja JP „zavod za izgradnju“ Kula – u likvidaciji sa stanjem 31. 12. 2019.

 

Na dnevnom redu ovog skupštinskog zasedanja naći će se i Izveštaj o radu Narodne biblioteke Kula za 2019. godinu, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmene Programa poslovanja JKP „Vodovod“ Crvenka za 2020. godinu, kao i predlozi Rešenja o: razrešenju i imenovanju članova radnih tela Skupštine opštine, razrešenju i imenovanju članova školskih odbora, prestanku dužnosti direktora i rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Sportskog centra „Crvenka“ u Crvenki.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar