Zakazana sednica lokalnog parlamenta za utorak

Predsednik Skupštine opštine Kula, Boban Damjanović zakazao je šesnaestu sednicu lokalnog parlamenta za utorak, 29. decembra 2020. godine sa početkom u 10 časova. Pred odbornicima će se naći petnaest tačaka na dnevom redu među kojima su: predlozi Odluka o: budžetu opštine Kula za 2021. godinu, donošenju Plana generalne regulacije naselja Lipar, izradi Plana detaljne regulacije kružne raskrsnice na ukrštaju državnog puta II A reda broj 108 (km 26+324) i državnog puta II A reda broj 110 u Kuli, usvajanju Koncesionog akta za poveravanje obavljanja delatnosti prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Kula, izmeni Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina.

Pred odbornicima će se naći i predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave Kula, kao i predlozi Rešenja o davanju saglasnosti na: Odluke o izmenama i dopunama Statuta Narodne biblioteke u Kuli i Sportskog centra „Crvenka“, Programe poslovanja za 2021. godinu: JKP „Komunalac“ Kula, JKP „Vodovod“ Crvenka, JKP “Radnik“ Sivac i JKP „Ruskom“ Ruski Krstur, izmene i dopune Programa poslovanja JKP „Komunalac“ Kula za 2020. godinu i program rada ustanova čiji je osnivač opština Kula za 2021. godinu: Sportski centar “Crvenka”, Turistička organizacija opštine Kula, Narodna biblioteka u Kuli, Centar za socijalni rad opštine Kula.

Takođe, odbornici će razmatrati: Izveštaje o radu ustanova čiji je osnivač opština Kula za 2019. godinu: Sportski centar „Crvenka“, Turistička organizacija opštine Kula, PU „Bambi“ Kula za 2019/2020. godinu i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada PU „Bambi“ Kula za 2020/2021. godinu, Plan rada Štaba za vanredne situacije opštine Kula za 2021. godinu. Sam kraj sednice rezervisan je za kadrovska Rešenja i odbornička pitanja.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS