Zahvaljujući sredstvma subvencija grada Sombora, JKP Zelenilo dobilo novi kamion

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, prisustvovali su danas predaji JKP „Zelenilo“ Sombor kamiona sa platformom za rad na visini, obezbeđenog sredstvima subvencija za komunalni sektor. 

Reč je o novom teretnom vozilu marke iveco 35 S12 sa dodatnom opremom – nadograđenom platformom za rad do 20 m visine.
 
- Tokom 2018. godine Grad Sombor odbezbedio je sredstva namenjena za subvencije javnim komunalnim preduzećima, između ostalog, i za JKP „Zelenilo“ Sombor, pa je tako, nakon sprovedenih zakonskih procedura i javne nabavke, ovde stigao kamion sa korpom. To je svakako, značajno za opremanje komunalnog sistema jer ćemo, pored tri dosadašnje, imati i četvrtu korpu, važnu za održavanje javne rasvete, orezivanje, i sve one poslove koje ovo JKP obavlja na određenim visinama – rekla je prilikom predaje vozila, gradonačelnica Golubović. 
 
Ona je istakla i da je čvrsto opredeljenje GU da komunalni sistem nastavi da kvalitetno funkcioniše, te će stoga, „ulaganje u opremu i ubuduće biti prioritet“.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar