Zahvaljujući lepom vremenu, intenziviran rad komunalnih preduzeća u opštini Kula

Javno komunalna preduzeća sa teritorije opštine Kula maksimalno koriste lepe dane ,,Miholjskog leta'' kako bi uradili i više od predviđenog kada je njihova opština u pitanju.

Jesenje sređivanje Sivca je u punom jeku. Radnici JKP-a ,,Radnik'' svakodnevno rade na košenju, sakupljanju smeća, krčenju rastinja i svim ostalim poslovima koji spadaju u komunalnu oblast. Košeno je u ulici Živka Džuvera, JNA i u ulici Ive Lole Ribara, pokošeni su šančevi i zelena površina ispred napuštenih kuća u ulici Maršala Tita. Takođe, odnet je šut sa stadiona "Polet". Poseban akcenat je stavnjen na uređenje dečijeg igrališta u Jamurama i krčenju rastinja oko istog, zato što nam je veoma važno da naša deca imaju čista i uređena mesta za igru, kažu iz JKP-a ,,Radnik''.
 
 
Radnici JKP ,,Komunalac“ otpočeli su sa radovima na rekonstrukciji trotoara koji se nalazi u ulici Veljka Vlahovića, uređenje ove javne površina je od velikog značaja za stanovnike zgrade koja se tu nalazi, kao i za ostale stanovnike Kule, zbog velikog broja ljudi koji prolazi upravo tom ulicom.
 
Ni radnici JKP-a ,,Ruskom'' ne zaostaju za svojim kolegama, već marljivo rade na sređivanju javnih zelenih površina u Kruščiću. Pokošena je zelena površina u Lenjinovoj ulici i u ulici 1. Maja, a takođe su pokošene i bankine na putnom pravcu prema Crvenki.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar