Zadovoljavajuća bezbednosna situacija u Kuli

Bezbednosna situacija na teritoriji Opštine Kula, kako se moglo čuti, na sednici Saveta za bezbednost Opštine Kula, je zadovoljavajuća. Jovan Reljić, komandir policijske ispostave Kula i član Saveta, rekao je da bezbednosna situacija u opštini zadovoljavajuća i da postoji trend smanjenja krivičnih dela u odnosu na prošlu godinu. On je dodao da je potrebno pojačati nadzor u školama u cilju što veće bezbednosti učenika.

Damjan Miljanić, predsednik Opštine Kula i predsednik Saveta istakao je da će zatražiti od direktora škola na teritoriji lokalne samouprave da dostave informacije o načinu na koji se vrši evidencija ulazaka i izlazaka u školu, kako bi se preduzele adekvatne preventivne mere. Na narednom sastanku aktiva direktora, kako je najavio Damjanović, biće reči i o stanju bezbednosti u školama.

 

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar