Za vodosnabdevanje u Somboru 41,3 miliona dinara

Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine i Uprava za kapitalna ulaganja odobrili su projekat grada Sombora koji je konkurisao za sredstva u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda Izgradnja rezervoara i crpne stanice u naseljenom mestu Svetozar Miletić. Somboru je za ovaj projekat dodeljeno ukupno 41.305.955 dinara.

Sredstvima Uprave za kapitalna ulaganja za izgradnju buster stanice i rezervoara u selu Svetozar Miletić, omogućiće se povezivanje ovog sela na centralni gradski sistem vodosnabdevanja izvorište Jaroš. Na taj način će oko 3.000 žitelja ovog naselja dobiti higijenski ispravnu vodu za piće u dovoljnim količinama. Izgradnjom crpne stanice u Svetozaru Miletiću stvoriće se uslovi za povezivanje naseljenih mesta Aleksa Šantić, Stanišić i Riđica na isti sistem, a kvalitetno vodosnabdevanje imalo bi još oko 8.000 stanovnika koji žive u ovim selima.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar