Za vikend u Skupštinskoj sali opštine Apatin predavanja namenjena poljoprivrednicima

U organizaciji opštine Apatin, u subotu i nedelju će u velikoj sali SO Apatin, sa početkom u 14 sati i 30 minuta, biti organizovan program edukacije i promocije IPARD-a.

Cilj ovog predavanja je informisanje i edukacija poljoprivrednih proizvođača, prerađivača i relevantnih javnih institucija o IPARD II programu i fondovima, kao alternativnom izvoru finansiranja i programu unapređenja poljoprivrednog razvoja.
Ideja programa koji sprovodi Regionalni centar za razvojne projekte je osposobljavanje, odnosno unapređenje postojećih veština za apliciranje na konkursima IPARD programa.
 

Od ovog projekta očekuje se da zainteresovani poljoprivrednici steknu veštine da samostalno popune prijavu za IPARD fond, da naprave nacrt biznis plana koji će samostalno ili uz nadzor stručnjaka završiti, da javne institucije steknu veštine za rad sa poljoprivrednim proizvođačima, prerađivačima i udruženjima na realizaciji IPARD podrške i da udruženja poljoprivrednika unaprede rad, savetodavnu ulogu i ekspertizu kroz rad na IPARD projektima.
 

Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju ovom predavanju u subotu i nedelju, 11. i 12. februara, sa početkom u 14 sati i 30 minuta u velikoj sali Skupštine opštine Apatin.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar