XXI Somborski kotlić okupio preko 1600 učesnika

U subotu je u Somboru završen 21. po redu Somborski kotlić. I ove godine na Trgu Svetog Trojstva okupio se veliki broj Somboraca, kao i njihovih gostiju. Ovogodišnja manifestacija okupila je preko 1.600 učesnika, riblji paprikaš se kuvao u oko 200 kotlića, od kojih se 39 kotlića takmičio za nagradu u kategoriji najbolji paprikaš.

Provereno dobar štimung napravio je sastav ,,Kulturica'', kao i popularni bend ,,Garavi sokak'', a vredne nagrade su raspodeljne na sledeći način:
 

Nagrade za najbolji paprikaš:

I mesto: NENAD AČANKI, Sivac

II mesto: DAMIR PAP, Sombor

III mesto: ZVONKO BARIĆ iz Republike Hrvatske

Nagrade za najlepše aranžiran sto:

I mesto: Sindikalna organizacija Osnovnog suda Sombor iz Sombora ( sto broj 28 )

II mesto: Vinarija Josić , Republika Hrvatska ( sto broj 89 )

III mesto: Slavica Grba ( sto broj 6 )

Nagrade za najveselije društvo:

I mesto: Sindikalna organizacija Osnovnog suda Sombor iz Sombora ( sto broj 47 )

II mesto: Smiljan Zorić ( sto broj 131 )

III mesto: Guma-S Sombor ( sto broj 110 )

Generalni sponzor manifestacije ,,Sombrski kotlić'' bila je Unicredit banka, a pokrovitelj manifestacije grad Sombor, dok je za organizaciju bila zadužena Turistička organizacija grada Sombora.

Najbolje takmičare su nagradili: Enmon Sombor ,“Mara“ doo, gelerija „Milan Konjović“, Stolex doo, AD Aleva, , picerija Via gusto, Persu marketi, cvećara „Lora“, atelje Višinka, Dida-Hornjakov salaš, Vučji podrum, „Naš salaš“ Sombor, etno-restoran “Fijaker“, UG „Bunjevačko kolo“, čarda „Jelena“, čarda „Pikec“, čarda Šebešfok, SC „Soko“, festival Terminal, Somboled, Kapitol Park Sombor (Takko fahsion), kafana „Naša biblioteka“ i Turistička organizacija Grada Sombora.

Prijatelji manifestacije koji su pomagli u organizaciji i realizaciji iste su: „Fiorano“ Sombor, JP „Vojvodinašume“, JKP „Čistoća“, JKP „Parking servis“, JKP „Prostor“, JKP „Energana“, JKP „Vodokanal“, JKP „Zelenilo“, restoran Slon, Proteinka Sombor, BB radio i mnogi drugi.

Izvor: Turistička organizacija grada Sombora
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar