Vredna donacija opštoj bolnici „Dr Radivoj Simonović“
15.04.2016.

Dobra saradnja grada Sombora i Humanitarnog udruženja Nemaca "Gerhard" rezultirala je donacijom ultrazvučnog aparata i medicinskih pomagala koje su, gradonačelnik Sombora Saša Todorović i predsednik HUN "Gerhard" Anton Bek, uručili dr Milanu Grbi, direktoru Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović".

Bolnici je poklonjen ultrazvučni aparat, pet invalidskih kolica, pet hodalica za bolesnike i 2500 komada podloški za bolesnike u krevetu.

Gradonačelnik Sombora Saša Todorović zahvalio se HUN "Gerhard" na donaciji i naveo da će donacija poboljšati rad bolnice.

- Ova donacija poboljšaće rad ustanove i olakšati rad zaposlenih. Bez obzira na politiku Pokrajine, lokalna samouprava sa bolnicom ima dobru saradnju i nastoji, u okviru mogućnosti, da obezbedi što bolju zdravstvenu zaštitu za sve stanovnike na teritoriji Grada – kazao je gradonačelnik Todorović.

Predsedniku HUN "Gerhard" Antonu Beku, zahvalili su se i prim. dr Zoran Parčetić, član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, narodni poslanik prim. dr Vlado Babić i dr Milan Grba, direktor Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović". 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar