Vožnja brodićem Apatinka i tokom avgusta

Vožnja brodićem Apatinka kroz Specijalni rezervat prirode Gornje podunavlje i u avgustu je na raspolaganju kako Apatincima, tako i svim gostima. Vožnje kreću od 11 časova.

Prva vožnja ovog meseca traje sat i po vremena, zakazana je za subotu, 1. avgust,  kada će svi zainteresovani imati priliku da se voze do Vagona. Druga vožnja, planirana je za 8. avgust, kada će se ploviti do Lavača, što traje dva sata. Naredna vožnja, 15. avgusta, do Velikog limana, traje sat i po vremena, dok se 22. avgusta vozi do Mišvalda. Poslednja vožnja, 29. avgusta, u trajanju od sat i po vremena, je do Vagona. Vožnje do Mišvalda, Vagona i Velikog limana koštaju po 350 dinara, a vožnja do Lavača 450 dinara.

Sve informacije i prijave se mogu obaviti putem broja telefona 025/515-00-68 ili direktno na recepciji JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin. Za realizaciju individualnih vožnji potrebno je da se prijavi minimum 10 ljudi. Moguće su i grupne vožnje radnim danima koje moraju da se najave dva dana ranije. Prilikom rezervacije roditelji moraju i decu prijaviti bez obzira na starosnu dob.

Vožnja brodićem je, kažu u apatinskoj marini, prilika za sve one koji do sada nisu plovili da istraže Gornje Podunavlje i sve lepote prirode koje Dunav nudi. 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar