Volonterski servis na usluzi građanima opštine Odžaci svakog dana

U vreme pandemije virusa COVID-19 i proglašenja vanrednog stanja u našoj državi, Štab za vanredne situacije opštine Odžaci formirao je tim volontera. Naši volonteri su svakodnevno aktivni i pomažu našim sugrađanima. 

Trenutno je građanima na raspolaganju 90 volontera sa teritorije cele opštine i taj broj je u svakodnevnom porastu.
Od 18. marta kako su otvorene linije usluženo je 224 starije osobe. 
Danas u toku dana usluženo je 18 naših sugrađana, dok je bilo 27 poziva osoba kojima su bile potrebne informacije. 
Većina volontera je na terenu gde odlaze u prodavnice, apoteke, podižu penzije i stoje na usluzi našim sugrađanima dok se manji deo volontera nalazi u kontakt centru gde primaju pozive o potrebama građana i daju im obaveštenja o trenutnim merama,  odlukama i pomoćima.
Podsećamo da su brojevi telefona na koje stariji građani opštine Odžaci mogu dobiti informacije ili dostavu namirnica i lekova u svim naseljenim mestima naše opštine 025/5-743-169 i 025/5-742-239.
Apelujemo još jednom na naše sugrađane da OSTANU KOD SVOJIH KUĆA, kako bi svima nama olakšali i spasili živote svojih bližnjih i živote svih nas.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar