Volonterska akcija Kocka je sređena pri kraju

U okviru omladinske organizacije Centar za kulturu i obrazovanje Sonta izdvojila se neformalna grupa Volonteri CEKOS-a. Ova grupa sprovodi  Šta nam teško volontersku akciju pod nazivom Kocka je sređena! koja se privodi  kraju.

Podsetimo, jedne subote, 19. oktobra, okupila se neformalna grupa Volonteri CEKOS-a zajedno sa drugim volonterima, porodicom i prijateljima i zajedno su organizovali akciju uređenja prostora koji služi za okupljanje mladih i jedino je takvo mesto u Sonti. Prostorija CEKOS-a je zahtevala krečenje kao i farbanje drvenog nameštaja kako bi ceo ambijent bio mnogo prijatniji za boravak. Mladi Sonćani su obezbedili i nekoliko društvenih igara kako bi mogli uz njih da se druže, posebno u zimskim danima. Mladi se najradije okupljaju petkom kako bi se družili i igrali. Društvene igre (Catan, Jungle Speed, Panic lab, World of tanks: rush, Dixit, Planet, Baobab, Forbidden desert) nalaze se u CEKOS-u i dostupne su svima na korišćenje.

Šta nam teško volonterska akcija Kocka je sređena! organizuje se u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, Centrom za građansko delovanje, Narodnim parlamentom i Pokretom gorana Vojvodine. Ova akcija je sufinansirana kroz program Mladi su zakon Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar