lokacija: Sombor
objavljeno: 26.04.2016.

Volonteri pomažu deci da savladaju gradivo

Društvo

Prolećni modul obuke za nove volontere programa "Škola dobre volje – volonter-ka deci na usluzi" održan je od 22. do 24. aprila u prostorijama Somborskog edukativnog centra. Ovaj projekat održava se po sedmi put. 

Prolećnu obuku  sprovele su Ivana Barać i Ivana Damjanović, a više od petnaest učesnika imalo je priliku da se upozna sa koncepcijom programa i stekne znanja i veštine koje će im pomoći da budu što uspešniji u budućem radu sa decom, kako tokom volontiranja tako i tokom nastavka školovanja i profesionalne karijere. 

Program je namenjen prevashodno deci iz ranjivih grupa kojoj je potrebna besplatna pomoć u savladavanju nastavnog gradiva, a roditelji-staratelji se mogu javiti koordinatorkama volontera SEC-a na brojeve telefona 069/2803-811 i 062/875-0901, navode u Somborskom kulturnom centru. 

Program "Škola dobre volje – volonter/ka deci na usluzi" podržavaju  Arigatou International i Grad Sombor.

 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....