Vladimir Batez posetio sportske centre u opštini Kula

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, posetio je opštinu Kula. Dočekao ga je predsednik opštine, Velibor Milojičić.

Nakon razgovora u kabinetu predsednika opštine, Batez je u pratnji kolega obišao sportsko-školsku halu u Ruskom Krsturu, novoizgrađenu halu u Sivcu i SC Crvenka. On je ovu posetu iskoristio da najavi realizaciju projekta sanacije sportske hale u Crvenki kako bi se ona osposobila, vratila u funkciju i opet zauzela mesto među najznačajnijim sportskim objektima naše opštine. Istakao je da je posle dve godine ponovo u poseti Kuli i da na njegovo veliko zadovoljstvo može da pohvali lokalnu samoupravu koja je jedna od retkih koja je izdvojila sopstvena sredstva kako bi izgradila sportsku halu, kao što je to urađeno u Sivcu. Takođe, rekao je da je revitalizacija hale u Crvenki jedan od prioriteta, te da godinama pokrajinski sekretarijat ima dobru saradnju sa opštinom i zahvalio se Veliboru Milojičiću na pozivu i organizaciji ove posete.
 
Predsednik opštine izrazio je zahvalnost na pomoći koju su uložili Pokrajinski sekretarijat i Pokrajinska vlada na čelu sa Igorom Mirovićem.
- Ono što je važno oko aktuelnog konkursa je to što je opština uradila projektno-tehničku dokumentaciju. Vrednost celog projekta je oko 50 miliona dinara, a može da se radi u fazama, gde bi i naša lokalna samouprava obezbedila deo sredstava iz budžeta, kaže Milojičić. On je tom prilikom obećao i da će do kraja 2019. godine hala biti kompletno rekonstruisana i potpuno opremljena.
 
Direktor SC Crvenka, Vladan Račić, istakao je da je Crvenka oduvek bila grad sporta i da će projektom sanacije ove hale, rukometaši biti bliži osvajanju titule.
Projektom je obuhvaćena sanacija krova, svlačionica i podloge u hali.

Izvor: kula.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar