(VIDEO) Velika sala Kulturnog centra uskoro u novom ruhu

Nakon više od jedne decenije, Velika sala Kulturnog centra dobiće novi izgled, a po završetku radova, ista će postati kavlitetno opremljen i multifunkcionalan prostor, koji će biti adekvatan za veliki broj različitih kulturnih dešavanja.

„Nalazimo se u Velikoj sali Kulturnog centra, gde su u toku završni radovi i privođenju nameni ove sale, ali i generalno kompletnog prostora Kulturnog centra koji će ubuduće pre svega podrazumevati kako salu za balet, tako i salu u kojoj će se odigravati različita dešavanja poput predstava za decu i mlade, različitih vrsta koncerata, ali će ovo biti i jedan multifunkcionalni prostor za sve potrebe kulturno-umetničkih društava, udruženja i amatera na teritoriji Grada Sombora“, objašnjava gradonačelnica Sombora, Dušanka Golubović.

 Ona ističe i da se završni radovi, posle više od jedne decenije, konačno privode kraju, te da će Kulturni centar dobiti modernu salu, za koju je Grad Sombor izdvojio sredstva u rebalansu 2019. godine.

 

„Završni radovi posle više od jedne decenije konačno se privode kraju i dobićemo jednu dobro opremljenu, multifunkcionalnu salu, za koju je Grad Sombor izdvojio sredstva u rebalansu 2019. godine, da bi se ovi radovi konačno priveli kraju i da bi grad Sombor, kao grad kulture, imao jednu ovakvu ustanovu koja svakako zaslužuje, pre svega, prostor za veliki broj vrlo različitih kulturnih dešavanja“, naglašava gradonačelnica.

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar