Veslanje od Bezdana do Bogojeva

Profesor Duško Obradović i odabrani učenici gimnazije Veljko Petrović iz Sombora, ljubitelji prirode i avanture svake godine otiskuju se rekama s planom da tokom godine preveslaju oko 1.000 kilometara. Osim ekspedicije, koja uključuje do tridesetak učesnika, gimnazijalci su u prilici da više puta godišnje provedu po nekoliko dana kampujući na Dunavu, ili na nekoj drugoj lokaciji. 

Profesor računarstva i informatike Obradović i učenici somborske gimnazije proteklog vikenda otisnuli su se Dunavom u čamcima bez motora od Bezdana do Bogojeva. Ovog puta pridružili su im se i gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i zamenik gradonačelnice Antonio Ratković. Oni su sa učenicima u čamcima zajedno veslali od Bezdana do Bogojeva i na ovaj način pružili podršku akciji u kojoj će učenici naučiti mnogo toga što se nikada ne može doživeti i naučiti u gradskoj svakodnevnici. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar