Veliki broj ribolovaca na Štukijadi u Kuli

Na drugoj po redu Štukijadi, na Velikom bačkom kanalu okupilo se oko 200 ribolovaca koji su se takmičili u pecanju štuke. Takmičenje je organizovalo Udruženje sportskih ribolovaca Hajduk Šaran iz Kule. Učešće na Štukijadi je uzelo 88 ekipa, a svaka ekipa brojala je dva člana.

Takmičari su štuku pecali na Velikom bačkom kanalu na potezu od drvenog  mosta ka Crvenki, a nakon toga su u Mađarskom kulturnom centru Nepker, uz zajednički ručak svih učesnika proglašeni najbolji.

Broj učesnika je duplo veći u odnosu na prošlu godinu, kao i količina ribe koja je uhvaćena, a koja iznosi 69 komada. Najveću ribu upecala je ekipa Metal art Paroški tri, koji su ujedno osvajači i srebrnog pehar. Treće mesto je zauzela ekipa Nindža kornjače, dok su Sivački amigosi koju čine Damir Ćurić i Željko Ostojić pobednici Štukijade.

Najuspešnijim ekipama su, pored pehara, pripale i  novčane nagrade, jer je nagradni fond bio 50 procenata od uplate ekipa. Organizatori su za sledeću godinu najavili još bolju manifestaciju.


 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar