Velika zainteresovanost za Otvoren dan u Aleksa Šantiću

U okviru akcije pod nazivom „Otvoreni dani“ koja se održava svake prve subote u mesecu u nekoj drugoj mesnoj zajednici, u subotu 2. marta gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović je sa timom svojih saradnika bila u MZ Aleksa Šantić. Građani koji su želeli lično da razgovaraju sa gradonačelnicom i iznesu joj svoje probleme, zahteve, predloge kao i nedoumice mogli su to da urade u prostorijama ove mesne zajednice.

Stanovnici Alekse Šantića najviše su bili zainteresovani za stvari koje se tiču poboljšanja života u njihovoj lokalnoj zajednici. Veliki broj pitanja se odnosio na komunalnu oblast, uređenje sela, održavanje puteva i povezivanje sa različitim udruženjima kako bi se obogatio sadržaj u ovom mestu. Gradonačelnica i njen tim dali su odgovore na mnogobrojna pitanja vezana za problem vodosnabdevanja, asfaltiranje ulica i trotoara, uređenje prostorija od značaja za lokalna udruženja, a bilo je naravno i molbi za rešavanje ličnih problema pojedinih meštana.
 
Na poziv oca Pere Anđelića, gradonačelnica je sa timom svojih saradnika na kraju ove posete imala priliku da vidi i novooslikan ikonostas u pravoslavnom hramu naselja Aleksa Šantić.
 
Sastanku su osim gradonačelnice Dušanke Golubović prisustvovali i, načelnica gradske uprave grada Sombora Helena Roksandić Musulin,  gradski većnik zadužen za komunalne delatnosti i investicije Miroslav Кovačić, načelnik Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Igor Latas, direktor JКP „Prostor“ Sombor Goran Nonković i direktorica JКP „Vodokanal“ Sombor Jasmina Bobić.
 
Кako bi izašli u susret potrebama građana, gradonačelnica će nastaviti da obilazi mesne zajednice grada Sombora. Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na ove sastanke, a imaju želju da se obrate gradonačelnici svoja pitanja mogu uputiti pisanoj formi i predati u svoju mesnu zajednicu, ili na mejl adresu [email protected] nakon čega će odgovor od gradonačelnice dobiti u pisanoj formi na svoju kućnu adresu.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar