lokacija: Sombor
objavljeno: 23.06.2018.

Utvrđene aktivnosti sprovođenja projekta koji se bavi preduzetništvom žena u seoskim područjima

Društvo

Članovi projektnih timova zaduženih za sprovođenje i realizaciju projekta „Socijalno preduzetništvo za žene u ruralnim područjima“  održali su tzv. otvarajući sastanak na kojem su utvrdili aktivnosti koje će sprovesti do 14. jula 2018. godine, odnosno do kraja prvog izveštajnog perioda.

Na sastanku su definisani rokovi  za sprovođenje pojedinih aktivnosti, a jedna od  aktivnosti je  organizovanje  informativnih treninga za žene iz sela sa teritorije grada Sombora. Konkretizovane su i aktivnosti koje će se sprovesti radi organizovanja Otvarajuće konferencije projekta WOMEN-TO-SAVE.

Na navedenom projektu vodeći aplikant  je grad Sombor, prekogranični partner Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft., a partneri iz Republike Srbije: Centar za socijalni rad iz Sombora i Centar za proizvodnju znanja i veština iz Novog Sada.

Ukupan budžet projekta iznosi 207.134,40 evra, a  grad Sombor u ukupnom budžetu učestvuje sa 98.744,4 evra, a rok za realizaciju projekta je 14. mart 2020. godine.

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“ u Somboru, učestvovala je na konkursu „Da rastemo...

Počela je reparacija lima na krovu Rimokatoličke crkve u Kuli, koja je sagrađena 1770. godine i koja će...

Crveni krst Odžaci realizovao je predavanja u OŠ "Bora Stanković" u Karavukovu. Najpre je realizovano predavanje na...

Grad Sombor bio je domaćin konferencije pod nazivom „Evropa u mom gradu“. Konferenciju je organizovala nemačka Fondacija „Konrad...

Bard fotografije prirode, svetski putnik, Jovan Lakatoš-Laki, će u organizaciji Udruženja građana "Apatinska plovarica" u OŠ „Žarko Zrenjanin“...

Pčelarsko društvo “Suncokret” na platou Sportskog centra Odžaci organizuje Festival meda 2018, u subotu 29. septembra.  Kako su najavili...