Usvojen Program korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine  opštine Кula

Opštinsko veće opštine Кula usvojilo je Program korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine i unapređenje životne sredine opštine Кula za 2019. godinu. Program je prosleđen resornom Ministarstvu radi davanja saglasnosti.

Nakon što je završena javna rasprava, Opštinsko veće je utvrdilo Nacrt Odluke o izradi Plana generalne regulacije naselja Lipar i prosledilo ga Skupštini opštine na razmatranje i usvajanje.
 
Opštinsko veće je donelo Zaključak o poveravanju MZ „Gornji Grad“ u Кuli poslove upravljanja, korišćenja i održavanja na objektu stadion FК „Hajduk“ Кula. Zaključak je donet kako bi se stvorili preduslovi za zadovoljenje zajedničkih potreba i interesa građana u Кuli u oblasti fizičke kulture i sporta i za različite manifestacije sportskog i drugog sadržaja.
 
Na dnevnom redu Opštinskog veća se našao i Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o finansiranju programa kojima se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta. Ovim izmenama i dopunama je omogućeno da ukoliko na teritoriji opštine Кula ne postoji sportski objekat potreban za održavanje redovnih takmičenja, korisnik sredstava može koristiti objekat kao domaćin i van teritorije opštine Кula.
 
Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar