Uspešno realizovana još jedna radionica u Klubu za stare u Apatinu

Apatinski Klub za stare juče je organizovao novu radionicu, a koja je kod članova izazvala veliko interesovanje. U pitanju je radionica tehnike pod nazivom ,,MAKRAME'' i realizovana je zahvaljujući saradnji sa Radmilom Savčić, svestranom istoričarkom umetnosti u penziji. Savčićeva je uputila prisutne u tajne ove interesantne tehnike kojom se, praveći čvorove od kanapa, izrađuju različiti ukrasni i upotrebivi predmeti.   

Članice Kluba naučile su nešto novo, a svaka od njih sa sobom je i ponela predmet koji je izradila.
 
Podsećamo, Klub za stare namenjen je starijim i odraslim licima koja žive u svojim domovima i koja žele da na kvalitetan način provedu svoje slobodno vreme. Klub radi od ponedeljka do četvrtka, od 16 do 20 sati, a pored različitih aktivnosti i radionica, u Klubu možete pročitati dnevnu štampu, koristiti se besplatnim internetom ili se prosto družiti u prijatnom ambijentu, uz toplu kafu ili čaj.
 
Prostorije Kluba se nalaze pri Domu za stare i penzionere, sa ulazom iz Zagrebačke ulice. Članstvo u Klub je potpuno besplatno i poziv za nove članove uvek je otvoren.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar