Uspešno predstavljanje na Međunarodnom sajmu turizma i preuređenje prostorija apatinske marine

Privredna komora Srbije i Privredna komora Vojvodine predvodile su proteklog vikenda privrednu delegaciju iz Republike Srbije  na Međunarodnom sajmu turizma „Ferien“ u Beču. Ovaj sajam je od brojnih turističkih sajmova koji se organizuju u Austriji, a najveći je tog tipa. Opširnije o tome možete pročitati OVDE.

Kako saznajemo od Ljiljane Krec, direktorke apatinske marine, ovo je bio jedan od najvećih sajmova na kojem je Javno preduzeće za upravljanje putničkim pristaništem i marinom ,,Apatin'' učestvovalo, a zahvaljujući aktivnostima Privredne komore Vojvodine i Privredne komore Srbije, ove godine je apatinska Marina dobila priliku da ima besplatan štand.
 
- Ovo je veoma značajno, ne samo za naše preduzeće, već i za ostalih 20 učesnika, koliko nas se ukupno predstavilo iz Srbije. U pitanju je jedan izuzetno velik i posećen sajam. Bilo je preko 80 zemalja učesnica, a sajam je obišlo preko 155.000 posetilaca. To je za nas bio velik izazov, a predstavljanje na tako značajnom sajmu može samo da unapredi naše poslovanje, rekla je za 025info Ljiljana Krec. 
 
Prema rečima Krecove, na ovom međunarodnom sajmu predstavili su ne samo svoje preduzeće već i celu opštinu Apatin, a takođe i kompaniju koja poseduje rečne kruzere, Dunav Serv Shipping, a koja posluje upravo u našem gradu. 
 
- Moram da kažem da je vladalo zaista veliko interesovanje za nas, jer opšte je poznato da je apatinska marina prva na ulasku u Srbiju, kao jedina međunarodna marina na celom toku Dunava kroz Srbiju. Od ove godine svi putnici će moći da i toče gorivo na pumpi na vodi, najavila je direktorka ovog preduzeća.
 
PREUREĐENJE PROSTORIJA
 
Kako bi se išlo u korak sa modernim trendovima, JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom ,,Apatin'' je krajem prošle godine preuredilo prostorije upravne zgrade.
 
 
- Ovakvim ulaganjem prvenstveno smo napravili funkcionalniji prostor. Prvi utisak kada nam gosti dođu na smeštaj sada je mnogo lepši. Recepcija je modernizovana, proširena, a uveli smo i prodaju suvenira, kao i bezalkoholnih pića, za sve one koji idu na vožnju brodom, a ne ponesu šta im je potrebno, ili za posetioce koji dolaze jahtama i koriste usluge marine, a nemaju vremena da odu do grada, kaže Ljiljana Krec.
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar