Uspešnija sezona Marine zbog uvedenih novina

Novine koje je unela u svojoj ponudi JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin doprinele su da sezona bude još uspešnija nego ranijih godina.

-Vidno je povećan broj noćenja stranih i domaćih turista, a ono što nam posebno znači i raduje nas je povećan broj stranih turista za celih sto noćenja u odnosu na prošlu sezonu – rekla direktorka ove ustanove Ljiljana Krec.

Cikloturizam je u ekspanziji poslednjih godina i u korak sa tim u ponudi Marine već duže vreme postoji mogućnost iznajmljivanja bicikala.

-Od ove godine je obnovljen broj bicikala koji se mogu iznajmiti, a iste planiramo povećavati u narednom period kako bi omogućili svim gostima koji dođu i odsednu u našim apartmanima da mogu na dva točka da obići sve lepote koje Apatin nudi – rekla je Krec.

Prema rečima Krec od ove godine ponovo je u funkciji pumpa za točenje goriva na vodi što najviše znači gostima koji dolaze sa jahtama. Ove sezone od sedamdeset jahti koje su pristale u Marinu veliki je broj onih koji su oduševljeni činjenicom da ponovo na pontonu mogu da natoče gorivo u svoje jahte.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar