Uspešna saradnja Crvenog krsta Apatin i Vatrogasne jedinice Apatin
Crveni krst Apatin je proteklog vikenda održao besplatnu obuku iz pružanja prve pomoći u trajanju od 12 časova za zaposlene u preduzećima, za pripadnike Vatrogasne jedinice Apatin.
 
Obuku je uspešno položilo 9 vatrogasaca kojima je Crveni krst Apatin tom prilikom poklonio torbu za prvu pomoć sa neophodnim sanitetskim matrijalom za pružanje prve pomoći.
 
Za 20 volontera i za zaposlene u Crvenom krstu Apatin, u prostorijama Vatrogasne jedinice Apatin pripadnici ove jedinice Marko Popović i Strahinja Jerković održali su predavanja na temu "Reagovanje i postupanje u vandrednim situacijama" i "Osnove protivpožarne zaštite i postupanja u požarom zahvaćenim objektima".
 

Crveni krst Apatin je do sada imao veoma uspešnu saradnju sa Vatrogasnom jedinicom, a ona će biti nastavljena i u narednom preiodu kroz pokazne vežbe i druge aktivnosti. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar