Uskoro završetak radova u ulici Petefi Šandora

O radovima u ulici Petefi Šandora, danas je za apatinske medije govorio pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije Jevto Milojević.

- Završetak radova se može očekivati između 10. i 20. aprila, kada je planirano da bude urađeno asfaltiranje ove ulice. Do tada treba da budu završeni trotoari, ivičnjaci i parkinzi. Takođe biće izvađene bandere koje trenutno stoje i umesto njih postavljeni novi kandelaberi za osvetljenje, a zelene površine na tom delu biće posebno uređene i time će ova ulica postati jedna od najlepših u Apatinu, rekao je Milojević.
 
 
Prema rečima pomoćnika predsednika opštine za investicije, radovi u ovoj ulici su odavno bili planirani da se završe, međutim problemi koje su imali tiču se elektrodistribucije i priključaka struje, dobijanje dozvola itd, te je sve to diktiralo da se završetak radova prolongira za polovinu aprila ove godine. 
 
Ovom prilikom, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, najavio je i skori početak radova na izgradnji parkinga u ulici Miloša Obilića.

Izvor i foto:  Info služba opštine Apatin
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar