Uskoro novi mostovi i drugačiji raspored pontona na apatinskoj marini

Iako je letnja sezona prošla, JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin i dalje vredno radi. Od Ljiljane Krec, vršioca dužnosti direktora ovog preduzeća saznajemo da se na marini postavljaju novi mostovi i da će raspored pontona biti malo drugačiji.


- Ono što je trenutno u toku, to je postavljanje novih mostova, a što se radi radi sigurnosti samih pontona, kao i malo lepšeg izgleda same marine, nadam se na zadovoljstvo svih korisnika. Takođe, radi se na tome da se pumpa na vodi ponovo stavi u funkciju, a što je od izuzetne važnosti za rad marine, rekla je Krecova.


Apatinska marina pobrinula se i za sav mobilijar koji je tokom letnje sezone bio postavljen na gradskoj plaži.


- Odlukom Opštinskog veća, sav mobilijar sa plaže dodeljen je našem preduzeću na upravljanje, te smo se, u skladu sa tim, pobrinuli da sklonimo sve što je bilo na plaži, propisno uskladištimo, kako bi bilo zaštićeno od vremenskih uslova i spremno za korišćenje i u narednim sezonama, istakla je Ljiljana Krec.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar