Uskoro javni poziv poljoprivrednim gazdinstvima

Nakon saglasnosti koje je dalo Ministarstvo poljoprivrede, na sednici opštinskog Veća Opštine Apatin, usvojen je Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Opštine Apatin za 2019. godinu. 

 
Ovim Programom definisane su mere poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja ove opštine, koje će biti finansirane u 2019. godini iz budžeta opštine Apatin. 
 
Programom 2019. predviđeno je finansiranje kreditne podrške za nabavku repromaterijala i investicija u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstva koja se bave stočarstvom i pčelarstvom.
 
Nakon usvajanja Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Opštine Apatin za 2019. godinu, od strane Skupštine Opštine Apatin, biće raspisani Javni pozivi poljoprivrednicima koji će detaljno definisati iznose sredstava za svaku meru pojedinačno i uslove za prijavljivanje koje treba da ispune poljoprivredna gazdinstva.
 
Objavljivanje Javnih poziva poljoprivrednim gazdinstvima se očekuje u prvoj polovini juna 2019. godine.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar