Uređenje zelenih površina u Apatinu

Prošle nedelje lepo vreme je poslužilo radnicima Javnog komunalnog preduzeća Naš Dom da obave svakodnevne aktivnosti na uređenju Apatina. Jedna od tih aktivnosti bila je i uređenje zelenih površina u Bloku 112. Radnici ovog preduzeća su kosili i grabuljali pokošenu travu, dok su radnice uređivale cvetne leje ispred jaslica.  

Radnici ovog preduzeća su tokom nedelje kosili, odnosno, uređivali zelene površine, na lokacijama kao što su glavna saobraćajnica, ulice Dimitrija Tucovića, Petra Drapšina, Kružni nasip. Uređene su i cvetne površine u centru Apatina, kao i postavljanje zaštitnih stubića u Ulici Miloša Obilića.  
 
U petak je sprovedena velika akcija uređenja groblja kod crkve Srce Isusovo. Radnici su pokosili travu u i oko groblja, koju su sakupili i odvezli. Tokom vikenda radnice su uređivale cvetne leje u centru Apatina, odnosno Ulici Srpskih Vladara.
 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar