Uređenje centra Čonoplje
Zgrada Mesne zajednice u Čonoplji od nedavno ima renoviranu fasadu, a trenutno se radi i na uređenju centra sela. Izgrađena je staza, sadi se novo zelenilo, a inicijativa za uređenje je potekla od stanovnika ovog naseljenog mesta.
 
„Namera Grada Sombora jeste da svako od naseljenih mesta ima uređen centar i jednu od takvih inicijativa dobili smo u okviru Otvorenih dana u Mesnoj zajednici Čonoplja. Zahvaljujući tome, za sada smo uredili fasadu ove Mesne zajednice i radimo na uređenju parternog prostora koji se nalazi ispred. Ono će obuhvatiti, kako izgradnju male staze, tako i izgradnju cvetne aleje koja će za sada podrazumevati ulepšavanje samog centra Čonoplje, iako sam projekat podrazumeva i širu izradu kompletne projektno-tehničke dokumentacije, koja se još uvek nalazi u fazi detaljnije izrade s obzirom da se nalazi i na državnom putu i da su potrebne brojne saglasnosti i za njegovu širu realizaciju“ istakla je gradonačelnica Dušanka Golubović prilikom obilaska radova.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar