Upozorenje RHMZ: Oprez za aktivnosti na otvorenom

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda upozoravaju na potencijalno opasne pojave u Zapadnobačkom okrugu usled temperature koja će danas dostići ili čak biti veća od 32 stepena Celzijusa. Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku

Temperature prognozirane za danas mogu nepovoljno uticati na hronične bolesnike, lica pod terapijom, medicinskom kontrolom ili meteoropate, naročito ako ovi uslovi potraju nekoliko uzastopnih dana. Ovakvi vremenski uslovi su povoljni za pojavu šumskih i drugih požara. 
 
Danas u Apatinu sunčano vreme, maksimalna temperatura 32 stepena Celzijusa, pritisak 1002 mb. Vodostaj Dunava je u opadanju i iznosi 550 cm, što je 12 cm manje nego juce, temperatura vode je 20 stepeni. 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar