Unija žena SNS Apatin organizivala podelu osmomartovskih poklona damama iz naše opštine

Na štandovima postavljenim u Apatinu, Prigrevici, Sonti, Kupusini i Svilojevu danas su se, povodom 8. marta, kao mali znak pažnje, ženama iz naše opštine delili karanfili i ruže.

Sve ovo organizovala je Unija žena Srpske napredne stranke Apatin, a posao su umesto dama kavaljerski obavili muškarci, članovi OO SNS Apatin.


 

Novinarima se ispred OO SNS Apatin obratio Jevto Milojević i istakao kako je najvažnija među svim životnim ulogama uloga majke. Prema njegovim rečima, ne postoji ništa vrednije od toga, te je na prvom mestu Dan žena čestitao majkama, ali i ostalim ženama opštine Apatin. Milojević je mišljenja da prvenstveno treba da radimo na povećanju nataliteta. Izrazio je nadu da će Srpska napredna stranka istrajati u nastojanju da stvori dobre uslove koji će omogućiti ženama da se odluče na rađanje što većeg broja dece.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS