Umalo tragedija u apatinskom kafiću
20.03.2003.

U apatinskom bifeu "Bjonda"  došlo je do prepirke između Predraga P. (30) i Vladimira S.(25) komšije iz ulice Stojana Matića, koja zamalo nije završena tragično. Nakon svađe Vladimir S. je udario Predraga P, koji je preteći izašao iz kafića i posle nekoliko minuta se vratio sa automatskom puškom. Tragediju je sprečio Predragov prijatelj koji mu je oteo pušku. Policija je reagovala na dojavu građana i po nalogu istražnog sudije iz Sombora pretresla kuću  Predraga P. u kojoj žive njegov brat po majci i majka.  U kući su pronašli 233 metka različitih kalibara, zatvarač za automatsku pušku i okvir za pištolj, ali ne i pušku.
Nakon saslušanja  Predraga P. podneta je krivična prijava za narušavanje javnog reda i mira. Boris S. (43), Predragov brat po majci je policiji rekao da je pronađena municija suvenir sa ratišta. Protiv njega  je podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje vojne municije.
RTV


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar